İZMİR / ÖDEMİŞ - Çaylı Ortaokulu

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinin ve ailelerinin katıldığı toplu iftarımız

Mrt

Okulumuzda köklü Türk geleneklerinden olan Nevruz Kutlamaları gerçekleştirildi. Öğrencilerimizle ateşin üzerinden atladık, yumurta boyadık ve demir dövdük. Şarkılarla ve oyunlarla eğlendik.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'nin 109.Yılı velilerin de katılımıyla coşkuyla kutlandı. Öğrenci koromuz çeşitli Çanakkale türkülerini seslendirdi, Çanakkale oratoryosunun ardından okul zeybek takımımız zeybek gösterisi düzenledi.

Ara

Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ödemiş Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Futsal Turnuvası'nda okulumuz Yıldız Kızlar Futsal Takımı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Kas

Okulumuzun 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlik

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerimiz, velilerimiz, Jandarma Komutanlığımız ve mahalle muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Ödemiş Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldı. 6-A sınıfı öğrencisi Mehmet ŞEN Pentago kategorisinde İlçe 2. liğini kazandı. Öğrencilerimize başarılarından dolayı tebriklerimizi iletiyoruz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim döneminde öğrenciler bugün karne heyecanı yaşadı. Bu yıl ilçe karne töreni Çaylı İlkokulu ve Çaylı Ortaokulu’nda düzenlendi.

Ödemiş Kaymakamı Fatih AKSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah DESTİCİOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Turan YÜZÜK, Çaylı Muhtarı İsmail GÜÇLÜ, Alaşarlı Muhtarı Murat ÇETİN, Kaymakçı Jandarma Karakol Komutanı Ufuk ABAY okuldaki karne heyecanına ortak oldu.

Haz

Ödemiş İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün düzenlediği Ödemiş Futsal Turnuva'sında okulumuz

Küçük Kızlar

Yıldız Kızlar

Yıldız Erkekler

Kategorilerinde Ödemiş Şampiyonu oldu.

Haz

Ödemiş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Yarınlara İz Bırak Projesi" Kapsamında öğrencilerimizin hikayeleri ve öğretmenlerimizin tablolarından oluşturduğumuz Kitap Projemiz "İzimiz Yazımız Rengimiz" E- kitap olarak  erişime açılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"İzimiz Yazımız Rengimiz " için buraya tıklayınız.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenimiz okulumuz bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Okulumuz öğrencilerinin öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırladığı gösteriler katılanlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. 3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu Müzik Öğretmeni Aysan COŞAR ve Ekibi,  hazırladıkları perküsyon gösterisi ile törenimize renk kattılar. Spor gösterileri, yarışmalar, korolar ve şiirler sunuldu.

May

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği Okullararası Futsal Turnuvası kapsamında Okulumuz kız ve erkek futsal takımlarımız gruplarında rakiplerini yendi.
Erkekler Futsal Grubunda
Çaylı Ortaokulu, Dünya Koleji’ni 6-4,
3 Eylül YBO’nu 2-1 mağlup etti.
Yıldız Kızlar Futsal Takımımız
50. Yıl Ortaokulu’nu 7-1 mağlıp etti.
Gruplarda maçlar devam etmektedir.

May

Ödemiş Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen “Yarınlara İz Bırak” projesi kapsamında hazırladığımız sergimiz 10-13 Mayıs tarihleri arasında Ödemiş Öğretmen Evi’nde gerçekleşti.
Sergimizde Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Funda KESER ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Zehra HARMANKAYA’nın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı resimler ile öğretmenlerimizin eserleri sergilendi.
Açılışını Ödemiş Kaymakamımız Sayın Fatih AKSOY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sunullah DESTİCİOĞLU'nun yaptığı sergimize halkın ilgisi yoğun oldu.
Sergimizde beldemiz Çaylı’nın güzelliklerini ve değerlerini öğrenci ve  öğretmenlerimizin gözünden yansıtmaya çalıştık. Çalışmalarıyla katkıda bulunan tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.