T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / ÖDEMİŞ - Çaylı Ortaokulu

Çaylı Ortaokulu

Telefon
0 232 553 70 58
Belgegeçer
729943
WEB
https://odemiscayliortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Cumhuriyet Mah. Medeniyet Cad. No2/B Çaylı Beldesi Ödemiş/ İZMİR
Vizyon
İnanıyoruz ki; Bizim öğrencilerimiz, toplumda tavır ve bilgileriyle kendilerini kanıtlayacaklardır. Okulda edindikleri bilgi ve beceriler; toplumun her kesimini etkileyecek ve yön verecek seviyede olacaktır.
Misyon
Biz Çaylı Ortaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, her öğrencinin başarısını ayrı ayrı değerlendirerek ulaşabileceği en üst seviyeye ulaştırmak, öğrencisi olmaktan gurur ve mutluluk duyacakları bir kurum olmak için varız.
Başarılar
2011-2012 Eğitim- Öğretim yılında, Ödemiş ilçe temsilcimiz, okulumuz öğrencilerinden Hediye BULANIK seçilmiştir.
Öğretmen :16
Öğrenci :127
Derslik :7
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1124
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08:50-15:35
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ödemiş ilçe merkezinden Çaylı beldesine otogardan her yarım saatte bir minibüs seferi vardır. Beydağ arabaları ile de ayrıca ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza Ödemiş-Merkez Garajından kalkan Çaylı Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Orhangazi ve Yeşilköy mahallelerinden de taşımalı öğrenci servisleri okuluma öğrenci taşımaktadır.
Yerleşim Yeri
Cumhuriyet Mah. Medeniyet Cad. No: 2/B Çaylı Mahallesi Ödemiş/ İZMİR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İzmir kent merkezine 127 km, Ödemiş İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır. Karayolu ve demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır, ilçe merkezinden ve İzmir otogarından sabah 05´ten akşam 21:00’e kadar yarım saat ara ile karşılıklı otobüs seferleri düzenlenmektedir. Ayrıca ilçe merkezinden Alaşehir-Salihli-Selçuk-Kuşadası’na karşılıklı seferler vardır. Ödemiş-Torbalı-İzmir demiryolu hattından günde 5 kez karşılıklı seferler düzenlenmektedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
İlçe spor turnuvalarına katılım göstermekteyiz . Okulumuz zeka oyunları, ilçe spor (futbol, masa tenisi vs.) turnuvalarına da her yıl katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz 2015 yılından beri 2 defa Tübitak 4006 Fuarlarına katılmıştır.
Proje Çalışmaları
Yazdır